Unt Italian

Unt Italian
Untul Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 2. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline extravirgin, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Persoana 21 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Unt Cu Aromă Italiană, Fasole italiană de unt, și Crustă De Pizza Cu Unt De Ierburi Italiene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista