Unt De Mere
Untul de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 58 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână un strop de cuișoare măcinate, mere granny smith, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați merele și cidrul într-un vas mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute sau până când merele sunt fragede.
Puneți amestecul de mere într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se îngroașă. Întoarce-te la pan.
Se amestecă zahărul și ingredientele rămase. Gatiti la foc mic 1 ora sau pana se ingroasa, amestecand ocazional. Aruncați scorțișoara și anasonul stelat. Acoperiți și răciți.
Notă: a se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.