Un Cocktail de fructe de pasiune pe care îl vom numi Los Angeles

Un Cocktail de fructe de pasiune pe care îl vom numi Los Angeles
Un Cocktail de fructe de pasiune pe care îl vom numi Los Angeles este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 1 porție. O porție conține 150 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de mentă, zahăr granulat, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cocktail de port de apel, Cocktail De Ananas Tequila / Sună-Mă PMc, și Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo.

Instrucțiuni

1
Tăiați fructele pasiunii în jumătate, apoi scoateți semințele și pulpa într-o strecurătoare cu plasă mică așezată peste un pahar de fund greu de modă veche sau de dimensiuni similare. Folosiți un amestec de cocktail cu mâner lung sau capătul greșit al lingurii de lemn pentru a elimina semințele și pulpa de plasa strecurătorului pentru a extrage sucul din semințele cărnoase, sucul se va colecta în fundul paharului. Ar trebui să aveți aproximativ un generos 1 uncii de circulatie. Rezervați semințele ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
FructeFructe
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Lingura De LemnLingura De Lemn
2
Adăugați sucul de lămâie, zahărul și frunzele de mentă în pahar cu sucul de fructul pasiunii. Amestecați menta, folosind zahărul ca abraziv până când frunzele sunt învinețite și zahărul în cea mai mare parte dizolvat. Umpleți paharul cu cuburi de gheață medii și turnați romul peste gheață. Amestecați ușor pentru a combina, având grijă să distribuiți frunzele de mentă pe tot paharul. Se acoperă cu o uncie sau două sifon club după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
MentăMentă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
ZahărZahăr
ROMROM
3
Garnisiți cu crenguță de mentă și câteva semințe rezervate de fructul pasiunii. Semințele sunt gustoase. Nu vă fie teamă să le strângeți în gură în timp ce vă bucurați de cocktail.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
SemințeSemințe
MentăMentă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista