Umplutură Fără Gluten
Umplutura fără Gluten este o fără lactate și fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6. Această rețetă este nu atât de sănătos de la o porție acoperă 2% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper negru, usturoi, cârnați italieni dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 2459 de fani. Cu un preț de $1.35 pe portie, această rețetă poate fi considerată destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Rețete similare includ Umplutură Fără Gluten, Umplutură De Afine Fără Gluten, și Umplutură De Cereale Fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Împărțiți cuburile de pâine între două foi mari de copt. Prăjiți până când pâinea se rumeneste și se usucă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați pâinea să se răcească.
Ungeți o foaie de copt de 9x13 inci și puneți-o deoparte.
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare. Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați cârnați, rupeți-vă în mușcături mici cu o furculiță în timp ce gătește. Gatiti pana nu mai raman bucati roz de carnati, aproximativ trei minute.
Scoateți cârnații din ulei folosind o lingură cu fante.
Așezați cârnații pe o farfurie și dați deoparte.
Adăugați țelină. Gatiti pana cand telina incepe sa se inmoaie, aproximativ doua minute. Se amestecă frecvent.
Adăugați ceapa. Gatiti timp de doua minute, continuati sa amestecati frecvent.
Adăugați usturoi, ierburi, sare și piper. Gatiti pana cand telina si ceapa sunt moi si aromate. Puneți legumele pe cuburile de pâine.
Adăugați bucăți de cârnați și amestecați.
Se toarnă aproximativ două căni de bulion peste pâine. Se amestecă până când cuburile absorb bulionul. Durează un minut.
Adăugați o ceașcă suplimentară de bulion. Continuați să amestecați până când bulionul este absorbit. Dacă pâinea pare uscată, adăugați ultima ceașcă de bulion. (Cuburile de pâine trebuie să fie umede, dar nu umede. Este în regulă că unele dintre cuburi se destramă. Acest lucru este normal.)
Transferați umplutura în tigaia pregătită.
Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți într-un cuptor de 325 F până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ cinci minute.