Umplutură Dulce

Umplutură Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura dulce. O porție conține 205 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, rozmarin, pâine cu stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cartofi dulci și afine umplutura + dulce soare Giveaway, Umplutură De Cartofi Dulci, și Umplutură dulce și savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti ceapa in unt sau margarina la foc mic pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați afine, zahăr brun, rozmarin și salvie, suc de portocale, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se amestecă ușor, dar bine.
5
În cazul în care coacere umplutura separat, lingura în unt 3 sau 4 caserola litru, se stropesc cu bulion, punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista