Umplutură de legume prăjite și pâine de porumb

Umplutură de legume prăjite și pâine de porumb
Umplutura cu legume prăjite și pâine de porumb este o rețetă de sud care servește 16. O porție conține 111 calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați umplutură de pâine de porumb, frunze de coriandru, cârnați chorizo și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și umplutura de pâine de porumb cu mere prăjite, găini din Cornish prăjite cu umplutură de pâine de porumb chorizo și muschi de porc cu piper prăjit cu umplutură de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®
2
Puneți dovleceii, ceapa și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Pepperidge Farm® Cornbread StuffingPachet Pepperidge Farm® Cornbread Stuffing
2 Cepe Dulci Medii, Tocate2 Cepe Dulci Medii, Tocate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se adaugă chimenul și uleiul și se amestecă. Turnați amestecul de dovlecei pe 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se prăjește timp de 30 de minute sau până când amestecul de dovleac se rumenește ușor, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Amestecați amestecul de dovleac, coriandru, țelina și bulionul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați umplutura și amestecați ușor. Amestecați cârnații, dacă doriți. Turnați amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 3 1/2 litri. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista