Umplutura de castane, Prune și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 476 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați piper, țelină, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură de castane și Pancetta, Gâscă cu umplutură de mere-Prune, și Prune și mere umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Împrăștiați pâinea într-un singur strat în 2 tigăi mari de copt puțin adânci (17 pe 12 inci) și prăjiți, amestecând o dată sau de două ori și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până devin aurii și uscate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Transferați într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Gatiti pancetta intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă untul și se încălzește până se topește, apoi se adaugă țelina și ceapa și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Se amestecă salvie, sare și piper și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
6
Adăugați amestecul de pancetta împreună cu castanele și prunele în vasul care conține pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
2 Cepe Roșii Tăiate
Prune Uscate
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Bateți împreună stocul și ouăle, apoi amestecați în amestecul de pâine până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Stoc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se transferă la vasul de copt (Umplutura va Movilă deasupra vasului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți, acoperit ușor cu o foaie de folie unsă cu unt (partea untă în jos) 30 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Umplutura, fără amestec de stoc și ouă, poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Se amestecă amestecul de stoc, apoi se continuă cu rețeta.* Umplutura poate fi coaptă cu 6 ore înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită slab. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit de 400 km f până la fierbinte, aproximativ 30 de minute.