Tăiței Udon rumeniți în tigaie
Tăiței Udon rumeniți în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 456 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar dulce-fierbinte, bulion de pui degresat cu grăsime, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Taitei Udon Cu Broccoli, Fidea De Susan Udon, și Fidea De Susan Udon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți bulionul și tăiței la fierbere; se amestecă ușor pentru a separa tăiței. Se fierbe până când lichidul este aproape dispărut, aproximativ 4 minute, apoi se adaugă ulei.
Se amestecă des până când tăiței se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Adăugați pui, creveți și ceapă verde și amestecați până la fierbinte.
Se amestecă sosul de soia și muștarul și se adaugă după gust.