Tăiați salata cu porumb, mazăre și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.5 pe portie. O porție conține 220 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, parmezan, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tăiați salata cu porumb, mazăre și slănină, Scoici de dafin cu mazăre și slănină, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Gătiți mazărea în apă clocotită pentru a acoperi timp de 1 până la 2 minute; plonjați imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Gatiti porumbul in apa clocotita 2 minute; imediat plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat