Turtă Dulce Om Cookie-Uri

Turtă Dulce Om Cookie-Uri
O porție conține 284 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr de cofetărie, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1690 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Turtă Dulce Tăiat Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 într-un castron mare, amestecați energic făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele. Pune deoparte.2 într-un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se amestecă ouăle și melasa. Adăugați treptat amestecul de făină; combinați la viteză mică. (Poate fi necesar să-l lucrați cu mâinile pentru a încorpora ultimul pic de făină.) Împărțiți aluatul în treimi; înfășurați fiecare treime în plastic. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte. Înainte de rulare, lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5-10 minute. Dacă după refrigerare aluatul se simte prea moale pentru a fi rulat, lucrați cu puțin mai multă făină.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se încălzește cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați un al treilea aluat pe o bucată mare de hârtie pergament ușor făinată sau hârtie de ceară. Folosind un sucitor, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch. Dați din nou la frigider timp de 5-10 minute pentru a ușura tăierea fursecurilor. Folosiți fie un tăietor de prăjituri, fie așezați un șablon peste aluat și folosiți un cuțit pentru a tăia formele dorite. Apăsați stafide, chipsuri de ciocolată sau bucăți de bomboane în centrul fiecărui cookie, dacă doriți pentru "butoane".4
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Transferați pe foi de copt fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți până când sunt crocante, dar nu se întunecă, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea câteva minute și apoi folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet. Decorați după dorință. Modul tradițional de a face glazura regală este de a bate albușurile de ou și sucul de lămâie împreună, adăugând zahărul pudră până când amestecul deține vârfuri rigide. Cu preocupări moderne cu privire la salmonella din ouăle crude, puteți folosi albușuri de ou praf sau încălziți albușurile mai întâi pentru a ucide orice bacterie. Cu metoda de încălzire, amestecați albușul de ou și sucul de lămâie cu o treime din zahăr, încălziți-l într-un cuptor cu microunde până când temperatura amestecului este de 160 F. Apoi scoateți din cuptorul cu microunde și bateți zahărul rămas până se formează vârfuri rigide. Folosind metoda albușurilor de ou pudră, combinați 1 lingură de pudră de albuș de ou cu 2 linguri de apă. Procedați așa cum ați face altfel. (Alternative de albuș de ou crud din bucuria gătitului din 2006) dacă glazura este prea curgătoare, adăugați mai mult zahăr pudră până obțineți consistența dorită. Umpleți o pungă de conducte cu glazura pentru a țeava în diferite forme. (Sau folosiți o pungă de sandwich din plastic, cu vârful unui colț al pungii tăiat.) Păstrați glazura acoperită în timp ce lucrați cu ea sau se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista