Turcia sufocată cu cartofi dulci de arțar

Turcia înăbușită cu cartofi dulci de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 1623 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $11.84 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop, afine, filete de piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Chili Sufocat Cartofi Dulci, Cartofi dulci sufocați de fasole neagră, și QUINOAn și cartofi dulci "POLENTA" cu ceapă și ardei înăbușiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti curcanul in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
În timp ce curcanul gătește, încălziți afine, suc de portocale, sirop de arțar, margarină și scorțișoară până la fierbere în cratiță de 1 litru. Aranjați cartofii dulci în jurul curcanului.
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste curcan și cartofi.
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute. Descoperiți și gătiți cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când sosul este ușor îngroșat și sucul de curcan nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.