Turcia Ragu cu Fontina și parmezan
Turcia Ragu cu Fontinan și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 8 porții cu 395 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, curcan măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciuperci Fontinan și parmezan, Ragu de vită cu gnocchi parmezan, și Rag Nou-Tra Fel De Mâncare Friptură Parmezan.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida si usor rumenita, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și amestecați usturoiul. Gatiti 1 minut, apoi adaugati curcanul macinat. Gatiti si amestecati pana cand curcanul nu mai este roz.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, roșiile zdrobite, pătrunjelul, oregano, busuiocul, sarea și piperul. Fierbeti neacoperit timp de 20 de minute.
Combinați pastele cu sosul de roșii în tigaie. Aruncați pastele cu brânza fontina și 1/2 cană de parmezan până când brânza este topită.
Serviți pastele într-un castron mare cu 3 linguri de parmezan presărate deasupra.