Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit)
Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 867 calorii, 111g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $6.43 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate, Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior, și Picioare De Curcan Prăjite Cu Ierburi.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și congelați pentru o altă utilizare sau aruncați-le. Clătiți cavitatea și uscați bine cu prosoape de hârtie. Tăiați cea mai mare parte a excesului de grăsime și piele din gât și cavitate.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1
Puneți toate ingredientele de saramură, cu excepția uleiului vegetal, într-un vas mare la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți și răciți la temperatura camerei.Când saramura este rece, scufundați bucata de piept de curcan în saramură. (Folosiți o pungă de plastic resigilabilă umplută la jumătate cu apă sau altă greutate pentru a o menține complet scufundată.) Acoperiți și refrigerați timp de 24 hours.To friptură, cuptor de căldură la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Cuptor
3
Scoateți pieptul din saramură și uscați bine cu prosoape de hârtie. Frecați pielea cu ulei vegetal și așezați pieptul pe o foaie de copt grea sau într-o tigaie. Prăjiți în cuptor până când sânul atinge o temperatură internă de 150 de metri pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Saramură
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Cuptor
1
Așezați picioarele de curcan pe un platou mare și sareți puternic ambele părți ale fiecărui picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Sare
2
Presărați deasupra usturoi, frunze de dafin, cimbru și boabe de piper. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Usturoi
Cimbru
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți sarea din picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
5
Așezați picioarele, cu pielea în jos, cu ingrediente aromatizante confitate (cu excepția sării) într-un cuptor olandez sau într-o oală mare cu fund greu, cu un capac etanș și acoperiți cu grăsime de rață și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Grăsime De Rață
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic, asigurându-se că picioarele nu se lipesc. Acoperiți, opriți focul și puneți-l în cuptor. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți caserola din cuptor și răciți-o pe un suport. Dacă serviți imediat, rumeniți picioarele așa cum este descris în pasul următor; dacă nu, puneți caserola răcită în frigider până când ready.To picioare maro, cuptor de căldură la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți picioarele din caserolă.
9
Puneți o tigaie mare antiaderentă pe aragaz la foc mare. Așezați cu grijă picioarele cu pielea în jos în tigaie și gătiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Soba
10
Se introduce în cuptor și se gătește până se încălzește, aproximativ 12 minute.Pentru sosul de ciuperci:într-o tigaie medie la foc mediu-mare, puneți grăsime de rață sau unt și ciuperci saut în loturi; condimentează după gust. Rezervați ciupercile fierte într-un castron. Dacă folosiți foie gras, fierbeți-l rapid în aceeași tigaie folosită pentru ciuperci (fără grăsime) la foc mare și gătiți doar până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie Gras
Ciuperci
Grăsime De Rață
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
Cuptor
11
Așezați pe prosoape de hârtie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
12
Adăugați șalotă și gătiți la foc mic timp de 3 minute, apoi adăugați stoc. Dacă nu folosiți foie gras, adăugați 1/4 cană picături de tigaie rezervate din curcan.Când este gata de servit, aduceți amestecul de șalotă la foc mic și adăugați ciuperci, foie gras și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie Gras
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
Toată Turcia
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se amestecă bine și se servește imediat.Asocierea băuturilor: Bouchard Ain Circulatory & Fils Pommard, Franța. Atât de multă pregătire pentru curcan merită un vin frumos. Ciupercile din sos sugerează unul dintre colegii lor preferați, Pinot Noir din Burgundia. Satul Pommard face un Pinot cu fructe frumoase, dar și o calitate pământească minunată, la fel ca ciupercile. Taninurile sale fine, dar bogate, vor condimenta frumos curcanul.