Trufele de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 22 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 100. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. 71 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită extract de ROM, discuri de acoperire cu bomboane, acoperire cu bomboane de ciocolată cu lapte și acoperire cu bomboane. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Trufe De Nucă De Cocos, Trufe De Nucă De Cocos, și Trufe De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul, smântâna și nuca de cocos ale cofetarilor. Împărțiți amestecul în patru boluri; amestecați un extract de aromă diferit în fiecare castron. Acoperiți și refrigerați timp de 45 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
3
Formați amestecurile răcite în 1-in. bile; așezați pe patru foi de copt separate, căptușite cu hârtie cerată. Se răcește timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Înmuiați bilele cu aromă de migdale în stratul de ciocolată cu lapte; se presară cu migdale măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
(23)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
5
Așezați pe hârtie cerată pentru a se întări.
6
Înmuiați bilele rămase în stratul de ciocolată cu lapte; așezați pe hârtie cerată pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
7
Stropiți acoperire albă peste trufe de rom, acoperire roșie peste trufe de cireșe și acoperire verde peste trufe de mentă.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier Brut. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P este purtătorul standard pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a șampaniei noastre.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, prezentând o complexitate bună, cu note de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut l-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.