Trio de Margarita - ghimbir, Grapefruit și Tamarind
Trio de Margarita-ghimbir, Grapefruit și Tamarind ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 2200 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 10.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți suc de lămâie, tequila, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Margarita De Grapefruit, Margarita De Grapefruit, și Margarita De Grapefruit Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați tequila, Cointreau, siropul de ghimbir, sucul de lămâie și cuburile de gheață într-un agitator de cocktail și agitați timp de 10 secunde. Se strecoară într-un pahar de martini răcit cu sau fără jantă de sare (folosiți pană de var pentru a uda janta).
Garnisiți cu ghimbir murat.
Combinați tequila, Cointreau, sucul de grapefruit, sucul de lămâie și cuburile de gheață într-un agitator de cocktail și agitați timp de 10 secunde. Se strecoară într-un pahar de martini răcit cu sau fără jantă de sare (folosiți pană de var pentru a uda janta).
Garnisiți cu grapefruit feliat.
Combinați tequila, Cointreau, sucul de portocale, siropul de tamarind, sucul de lămâie și cuburile de gheață într-un agitator de cocktail și agitați timp de 10 secunde. Se strecoară într-un pahar de martini răcit cu sau fără jantă de sare (folosiți pană de var pentru a uda janta).
Garnisiți cu coajă de portocală și semințe de rodie.
Aduceți zahărul, 1 cană de apă și ghimbirul la fiert într-o cratiță mică și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul se îngroașă ușor.
Scoateți din căldură și infuzați timp de 30 de minute. Tulpina înainte de utilizare.
Aduceți zahărul, 1 cană de apă și pasta de tamarind la fiert într-o cratiță mică și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul se îngroașă ușor.
Scoateți din căldură și infuzați timp de 30 de minute. Tulpina înainte de utilizare.