Trifle dulci de piersici

Trifle dulci de piersici
Trifle dulci de piersici este un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 661 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, lapte, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cartofi Dulci Ghimbir Snap Cookie Fleacuri, Ceai Dulce De Piersici, și Sos Dulce De Piersici.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți păstăile de vanilie pe lungime și răzuiți semințele, apoi amestecați pudra de cremă, zahărul, semințele de vanilie și 2 lingurițe de lapte. Se fierbe laptele rămas, apoi se amestecă în cremă. întoarceți crema în tigaia curățată și aduceți la fierbere, amestecând până se îngroașă. Se strecoară crema printr-o sită într-un bol, se acoperă și se lasă să se răcească. chill pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Pentru burete, încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Ungeți și tapetați baza unei forme de tort sandwich de 18 cm. Puneți toate ingredientele, cu excepția laptelui și a cașului de lămâie, într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Adăugați suficient lapte pentru o consistență moale. Puneți amestecul de burete în staniu, nivelați partea superioară și coaceți timp de aproximativ 25 de minute până când este ferm. se răcește pe o grătar, apoi se împarte tortul pe mijloc în două discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Întindeți un disc cu cașul de lămâie și sandvișul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Presărați piersicile cu zahărul tos într-o tigaie și gătiți la foc moderat. După 1 min, turnați vinul peste. Continuați să fierbeți timp de 2-3 minute. scoateți fructele și reduceți lichiorul la un sirop. poate fi pregătit cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
LichiorLichior
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Acum termină-l cu stil
8
Tăiați buretele în 6 pene, apoi tăiați fiecare pană în
9
Pentru fiecare porție, așezați 3 felii de burete într-un castron larg de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Se acoperă cu felii de piersici, se stropesc cu sirop și se termină cu cremă și smântână de vanilie și un băț de vanilie cu zahăr (vezi vârful Garys, dreapta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista