Tri-tip la grătar în stil Santa Maria

Tri-tip la grătar în stil Santa Maria
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tri-tip la grătar în stil Santa Maria ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, chipsuri de stejar, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Santa Maria Stil Tri-Sfat, Santa Maria Stil Tri Sfat, și Santa Maria Stil Tri-Sfat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați praful de usturoi, sarea, piperul și pătrunjelul împreună; frecați peste tot și în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 1 oră la temperatura camerei și până la câteva ore dacă este răcit (aduceți la temperatura camerei înainte de grătar).
3
Între timp, pregătiți un grătar de cărbune sau gaz pentru căldură indirectă medie-mare și adăugați așchii, dacă folosiți, la grătar (dacă este gaz, puneți-le într-o tigaie mică de aluminiu de unică folosință și puneți-o pe arzătorul aprins; dacă cărbune, presărați-le pe cărbuni). Setați tri-tip la foc direct, partea grasă în sus și căutați până se rumenesc frumos (închideți capacul pe grătarul cu gaz), 3 până la 5 minute; întoarceți și căutați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
4
Mutați tri-tip peste zona de căldură indirectă și grătar, rotind la fiecare 10 minute sau cam asa ceva, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 125 până la 130, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați tri-tip pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute. Feliați carnea peste cereale cât de subțire sau cât de groasă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista