Trei supa de fasole este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 299 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, oregano, linte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă în ulei și se sotează ceapa și usturoiul până se rumenesc. Se amestecă roșiile, boabele de rinichi, fasolea garbanzo, linte, pastă de roșii, oregano, piper și sare. Întoarceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)