Trei Penne de legume cu pesto de tarhon-busuioc

Trei Penne de legume cu pesto de tarhon-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trei Penne de legume cu Pesto de tarhon-busuioc. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 737 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, busuioc, frunze de tarhon de la 10 la 12 tulpini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ardei Roșu Prăjit Și Pesto De Busuioc Penne Piccolini, Pui Pesto de busuioc cu Alfredo Penne și roșii uscate la soare, și Cremă Pesto Penne cu panglici de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală mare cu apă pentru a fierbe pentru paste. Sareți apa și adăugați paste pentru a găti la al dente sau, cu o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de 2 inci pe un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Tăiați dovleceii în forme de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Tăiați haricots verts sau fasole verde în bucăți de 2 inci pe un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
6
Adăugați legume în paste după ce penne a gătit aproximativ 5 minute. Gatiti legumele si Pastele impreuna 2 minute. În timp ce pastele gătesc, prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică până devin aurii, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Nuci De PinNuci De Pin
PastePaste
PennePenne
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți nuci, busuioc, tarhon, pătrunjel, coajă de lămâie, usturoi, brânză și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și curgeți în uleiul de măsline extravirgin până se formează sos gros. Răzuiți pesto într-un vas de servire mare și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați o ladă de apă caldă și amidon de paste în pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Se scurge penne și legume și se adaugă imediat la pesto. Aruncați pentru a acoperi uniform pastele și legumele. Reglați sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PastePaste
PennePenne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Se servește cu brânză rasă suplimentară pentru a trece la masă.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista