Tratamente cu cereale II
Cereal Treats II durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, cereale de orez, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dulciuri cu cereale I, Dulciuri cu cereale cu fructe și Dulciuri cu cereale cu șapte straturi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți o tavă de 9 x 13 inci cu unt sau spray de gătit.
Într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și bezele. Puneți la microunde la putere maximă timp de 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se omogenizează.
Scoateți din cuptor și amestecați cerealele.
Apăsați în tava pregătită cu dosul unei linguri unse cu unt.
Lăsați dulceața să se răcească aproximativ 2 ore până se întăresc.
Tăiați în pătrate și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tratamentul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.