Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura
Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 758 calorii, 27G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de muștar dijon, cilantro, chipotles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până plantains ai putea urma acest curs principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar de Bobby Flay (sănătos), Pizza Margherita a lui Bobby Flay, și Fra Diavolo Jambalaya de Bobby Flay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați sferturile de pătlagină în 3 loturi și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Transferați pe o placă de linie pentru prosoape de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge. Repetați cu plantanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Încălziți uleiul la 375 de grade F. Folosind un producător de tostone, o presă de tortilla, un kilogram de carne sau alt obiect greu, aplatizați fiecare felie de plantain până la grosimea de 1/8 inch. Prăjiți tostones până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se presară imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
7
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Puneți avocado, chipotle și suc de lămâie într-un castron mediu și amestecați cu o furculiță până aproape netedă, dar rămâne o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1/2 Kg Piept De Curcan
Ulei De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați creme fraiche și pliați până aproape combinate (ar trebui să aibă un aspect marmorat) și condimentați cu sare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Creme Fraiche
1
Puneți o lingură de tartru de somon în centrul fiecărui tostones și deasupra cu o linguriță de gust de avocado-chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Piper
1/2 Kg Piept De Curcan
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)