Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura

Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura
Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 758 calorii, 27G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de muștar dijon, cilantro, chipotles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până plantains ai putea urma acest curs principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar de Bobby Flay (sănătos), Pizza Margherita a lui Bobby Flay, și Fra Diavolo Jambalaya de Bobby Flay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați sferturile de pătlagină în 3 loturi și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Transferați pe o placă de linie pentru prosoape de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge. Repetați cu plantanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Încălziți uleiul la 375 de grade F. Folosind un producător de tostone, o presă de tortilla, un kilogram de carne sau alt obiect greu, aplatizați fiecare felie de plantain până la grosimea de 1/8 inch. Prăjiți tostones până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se presară imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Puneți avocado, chipotle și suc de lămâie într-un castron mediu și amestecați cu o furculiță până aproape netedă, dar rămâne o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Ulei De PiperUlei De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați creme fraiche și pliați până aproape combinate (ar trebui să aibă un aspect marmorat) și condimentați cu sare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Creme FraicheCreme Fraiche
1
Puneți o lingură de tartru de somon în centrul fiecărui tostones și deasupra cu o linguriță de gust de avocado-chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Garnisiți cu frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista