Torturi Miniaturale Cu Brânză De Lămâie

Torturi Miniaturale Cu Brânză De Lămâie
Torturile cu brânză de lămâie în miniatură necesită aproximativ 2 ore și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, ouă, amestec de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Miniatura Migdale Tarte, Tarte Cu Fructe În Miniatură, și Tarte Cu Brânză De Zmeură-Lămâie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o ceașcă de copt în hârtie în miniatură în fiecare dintre cele 36 până la 48 de căni de brioșă în miniatură. Împărțiți Gata-
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Crustă mixtă (uscată) uniform între cupele de briose (1 până la 2 lingurițe fiecare); apăsați în fundul cupelor, folosind spatele lingurii de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De MăsurareLingura De Măsurare
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc foarte deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru cea mai netedă umplutură, bateți bine crema de brânză și 2 ouă într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă; se amestecă umplutura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se amestecă, apa și oul rămas până se omogenizează (pot rămâne câteva bucăți mici). Umpleți căni de briose aproximativ 3/4 pline (aproximativ 1 lingură fiecare) cu amestec de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este ferm. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie. Pentru cea mai bună aromă, refrigerați cu 2 ore înainte de servire. Chiar înainte de servire, presărați cu zahăr pudră. Completați fiecare cu 1/2 linguriță umplutură de plăcintă. A se păstra bine acoperit la frigider până la 48 de ore. Sau congelați tarte bine învelite în recipient etanș până la 4 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 53 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista