Torturi Miniaturale Cu Brânză De Lămâie
Torturile cu brânză de lămâie în miniatură necesită aproximativ 2 ore și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, ouă, amestec de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Miniatura Migdale Tarte, Tarte Cu Fructe În Miniatură, și Tarte Cu Brânză De Zmeură-Lămâie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Așezați o ceașcă de copt în hârtie în miniatură în fiecare dintre cele 36 până la 48 de căni de brioșă în miniatură. Împărțiți Gata-
Crustă mixtă (uscată) uniform între cupele de briose (1 până la 2 lingurițe fiecare); apăsați în fundul cupelor, folosind spatele lingurii de măsurare.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc foarte deschis.
Pentru cea mai netedă umplutură, bateți bine crema de brânză și 2 ouă într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă; se amestecă umplutura
Se amestecă, apa și oul rămas până se omogenizează (pot rămâne câteva bucăți mici). Umpleți căni de briose aproximativ 3/4 pline (aproximativ 1 lingură fiecare) cu amestec de cremă de brânză.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este ferm. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie. Pentru cea mai bună aromă, refrigerați cu 2 ore înainte de servire. Chiar înainte de servire, presărați cu zahăr pudră. Completați fiecare cu 1/2 linguriță umplutură de plăcintă. A se păstra bine acoperit la frigider până la 48 de ore. Sau congelați tarte bine învelite în recipient etanș până la 4 luni.