Tortul Cu Morcovi Al Bunicii Hiers

Tortul Cu Morcovi Al Bunicii Hiers
Tortul de morcovi al bunicii Hiers necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1119 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.24 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci pecan, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Tortul cu morcovi de mere al bunicii, Cel mai bun tort de morcovi fără lactate al bunicii, și Fursecuri de morcovi ale bunicii cu glazură de unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (9 inci); linia de jos a tigăilor cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă și ulei vegetal. Folosind un mixer manual, amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați morcovi și nuci pecan, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Nuci PecanNuci Pecan
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se scoate din cuptor și se răcește timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigăi, așezați pe hârtie cerată și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția nucilor, într-un castron mediu și bateți până devine pufos folosind un mixer manual. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Întindeți glazura deasupra fiecărui strat de tort. Stivați prăjiturile pe o farfurie de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista