Tortino De Țelină
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Tortino de țelină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână țelină, frunze proaspăt de cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tortino D ' Azzima (plăcintă Matzo), Tortino de conopidă și Broccoli (Frittata), și Tort de hamsie și pesmet-Tortino di alici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până la foarte moale, aproximativ 10 până la 12 minute.
Adăugați ouă, cimbru și sare și piper și continuați să gătiți deasupra aragazului până când începeți să setați, aproximativ 6 până la 7 minute.
Se introduce în cuptor și se gătește până se fixează, aproximativ 8 până la 9 minute.
Scoateți, răsturnați pe farfurie și tăiați în pene pentru a servi cu pui.