Tortilla Spaniolă
Tortilla spaniolă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție conține 220 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți ouă, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola), și Tortilla De Patata (Tortilla Spaniolă).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și ceapa și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați ușor șunca și ardeii și gătiți încă 2 minute.
Într-un castron mare se adaugă ouăle și se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă brânza rasă și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați amestecul de ouă și brânză în tigaie, condimentați cu sare și piper, după gust și amestecați ușor cu o spatulă rezistentă la căldură. Reduceți căldura la minim și gătiți până când oul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Puneți tigaia la cuptor până când ouăle sunt așezate și ușor umflate și rumenite deasupra, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu pătrunjel proaspăt.
Se transferă într-un platou de servire, se taie în pene și se servește cald sau la temperatura camerei.