Tortilla cu șuncă și cartofi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 7. Dacă $1.76 pe portie se încadrează în bugetul dvs., șuncă și tortilla cip de cartofi ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați chipsurile de cartofi jalapeincroko, friptura de șuncă, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tortilla cu creveți și cartofi, Tortilla Chip Caserola, și Supă De Cip De Pui-Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați chipsurile de cartofi și amestecați pentru a le rupe.
Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șunca tăiată cubulețe și scallions feliate și gătiți la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați ouăle și gătiți până când sunt așezate pe fund și lateral, aproximativ 3 minute. Se fierbe tortilla aproximativ 2 minute, până când blatul se rumeneste ușor și ouăle sunt puse. Glisați tortilla pe o farfurie, tăiați-o în pene și serviți.