Tortellini în vinaigretă balsamică de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini, salată de pui și spanac cu vinetă balsamică de roșii, Paste vegetale și Tortellini la grătar cu vinetă de busuioc, și Salată de paste cu vinetă balsamică de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti tortellini conform indicatiilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Apă
2
Într-un castron mare, amestecați oțetul, busuiocul, uleiul, boia de ardei, sarea și usturoiul cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă morcovul, broccoli, ceapa și tortellini până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză