Torte de catifea cu ciocolată Campbell's Kitchen

Torte de catifea cu ciocolată Campbell's Kitchen
Rețeta Campbell's Kitchen Chocolate Velvet Torte poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 624 de calorii, 7 g de proteine și 45 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită gălbenuș de ou, smântână groasă, ciocolată semidulce și zmeură. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turkey Burgers by Campbell's Kitchen, Campbell's Kitchen Warm Spinach Dip și Campbell's Kitchen Easy Chicken Paprikash.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foaia de aluat la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Lichior De Pere1 Lingura Lichior De Pere
2
Desfaceți aluatul pe suprafața ușor făinată.
3
Rulați în pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
4
Tăiați colțurile pentru a face un cerc. Presă aluatul într-o tavă cu arc de 9 inchi. Înțepăți bine aluatul cu furculița.
Echipamente pe care le vei folosi
18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii. Se răcește în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
1 Lingura Lichior De Pere1 Lingura Lichior De Pere
O Bucată De Vanilie De 1 InchO Bucată De Vanilie De 1 Inch
6
Puneți ciocolata și smântâna într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Echipamente pe care le vei folosi
Chipsuri De Tortilla De Porumb Albastru Sau AlbChipsuri De Tortilla De Porumb Albastru Sau Alb
7
Se încălzește și se amestecă până când ciocolata se înmoaie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați puțin amestec de ciocolată în gălbenușul de ou și amestecați bine. Reveniți amestecul de ouă în amestecul de ciocolată rămas și amestecați bine. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
Pentru Placa De AcoperirePentru Placa De Acoperire
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
10
Turnați amestecul în crusta de patiserie. Se acoperă și se da la frigider până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
11
Se ornează cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitană Cu UntFursecuri Cu Napolitană Cu Unt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista