Marmeladă De Ceapă Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de ceapă roșie. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare de mare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, cimbru și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți 25 de minute, amestecând ocazional.
Se amestecă sare și usturoi; gatiti, neacoperit, 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă vinul, zahărul brun și oțetul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute sau până când lichidul aproape se evaporă și devine siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă piperul. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați frunza de dafin.
Notă: a se păstra la frigider până la 1 săptămână.