Torta stratificată cu șuncă, Provolone, spanac și ierburi

Torta stratificată cu șuncă, Provolone, spanac și ierburi
Torta stratificată cu șuncă, Provolone, spanac și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 447 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, aluat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prosciutto și Torta de spanac, Baie fierbinte de anghinare cu spanac cu provolone afumat, și Torta pasqualina a mamei mele, plăcintă cu spanac și ricotta.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat: într-un robot de bucătărie, pulsați făina, untul și sarea până când untul are dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1/2 cană de apă foarte rece și pulsați doar până când aluatul se reunește, adăugând încă o lingură. apă dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și apăsați într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Tăiați un sfert din aluat, formați ambele porțiuni în discuri plate, înfășurați etanș și răciți cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Așezați o bucată mai mare de aluat pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați într-un cerc de aproximativ 14 in. peste. Unt de jos și părți ale unui 8-in. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Așezați aluatul în tigaie, apăsând pe părțile inferioare și în sus și lăsând aluatul în exces să atârne peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Rolați o bucată mai mică de aluat puțin mai mare decât tigaia, apoi tăiați la dimensiunea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați cercul pe o farfurie, aruncând resturi. Răciți coaja și cercul până când este gata de utilizare.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați jumătate de spanac și gătiți, amestecând, până când începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Adăugați spanacul rămas și gătiți până când toate frunzele sunt ofilite. Se condimentează cu 1/2 linguriță. sare. Puneți spanacul într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă complet, apoi transferați pe un prosop de hârtie și ștergeți orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Crăpați 10 ouă într-un castron și amestecați cu o furculiță doar pentru a vă despărți. Topiți untul în tigaie, apoi adăugați ouăle. Amestecați ușor ouăle, amestecând ocazional, până când se solidifică în mare parte, dar încă foarte umede (vor găti mai mult în torta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare și oregano, apoi transferați pe o farfurie, întinzând uniform ouăle. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Asamblați torta: întindeți uniform jumătate din ouă în fundul tigaiei căptușite cu aluat. Apoi așezați uniform jumătate de brânză peste ouă, tăind brânza dacă este necesar pentru a face un strat uniform. Distribuiți jumătate de spanac peste brânză și presărați cu jumătate de busuioc. Acoperiți cu jumătate de șuncă. Folosiți un prosop pentru a șterge ardeii complet uscați, apoi așezați-i peste șuncă, tăind ardeii dacă este necesar pentru a face un strat uniform. Ardeii sunt stratul de mijloc. Din acest moment, stratificați ingredientele rămase în ordine inversă: mai întâi șuncă, apoi busuioc, spanac, brânză și, în final, ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Folosind foarfece, tăiați marginea aluatului la un 1-in. consola. Îndoiți aluatul spre centrul tortei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Așezați cercul de aluat rezervat deasupra, apăsând ușor pe torta cu mâna pentru a uniformiza straturile. Apăsați marginile aluatului cu degetul mare de-a lungul interiorului tigaiei pentru a sigila. Folosind un cuțit, tăiați un x mic în centrul tortei pentru a lăsa aburul să iasă când se coace. Înfășurați torta în folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore și atâta timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Preîncălziți cuptorul la 375 cu un suport setat la cel mai scăzut nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Bateti restul de ou și perie unele peste partea de sus a torta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați să se răcească pe un raft cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
14
Rulați un cuțit între partea torta și tigaie, apoi slăbiți tigaia și ridicați tigaia de pe torta.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista