Tort înalt, întunecat și robust cu strat de ciocolată

Tort înalt, întunecat și robust cu strat de ciocolată
Tort înalt, întuneric și robust strat de ciocolată ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 414 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 503 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, bere puternică și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Malț Și Strat Robust, și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar cu trei Tigăi rotunde de 9 sau 8 inci. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestec de tort, bere, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă aproximativ 1 1/2 cană de aluat în fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigăi. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, pentru glazură, puneți ciocolata într-un bol de amestecare mediu. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frișca și untul până la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată; se amestecă cu biciul până se topește și se omogenizează. Acoperiți și refrigerați 1 oră; se amestecă. Refrigerați aproximativ 1 până la 1 1/2 ore mai mult sau până la răspândirea consistenței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire. Înghețați partea superioară a stratului cu 1 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
7
Stropiți cu 3 linguri de topping de caramel. Se acoperă cu un alt strat de tort, 1 cană de glazură și restul de 3 linguri de topping de caramel. Se acoperă cu stratul de tort rămas și glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
8
Garnisiți cu bucăți de caramele acoperite cu ciocolată cu sare de mare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caramel Acoperite Cu CiocolatăBomboane De Caramel Acoperite Cu Ciocolată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista