Tort înalt, întunecat și robust cu strat de ciocolată
Tort înalt, întuneric și robust strat de ciocolată ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 414 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 503 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, bere puternică și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Malț Și Strat Robust, și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar cu trei Tigăi rotunde de 9 sau 8 inci. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestec de tort, bere, ulei și ouă.
Se toarnă aproximativ 1 1/2 cană de aluat în fiecare tigaie.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigăi. Se răcește complet.
Între timp, pentru glazură, puneți ciocolata într-un bol de amestecare mediu. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frișca și untul până la fierbere la foc mediu.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată; se amestecă cu biciul până se topește și se omogenizează. Acoperiți și refrigerați 1 oră; se amestecă. Refrigerați aproximativ 1 până la 1 1/2 ore mai mult sau până la răspândirea consistenței.
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire. Înghețați partea superioară a stratului cu 1 cană de glazură.
Stropiți cu 3 linguri de topping de caramel. Se acoperă cu un alt strat de tort, 1 cană de glazură și restul de 3 linguri de topping de caramel. Se acoperă cu stratul de tort rămas și glazura.
Garnisiți cu bucăți de caramele acoperite cu ciocolată cu sare de mare, dacă doriți.