Tort Tres Leches
Reteta Tres Leches tort ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres Leches.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic; pus deoparte.
În bolul mixerului stand, bateți albușurile și sarea cu atașamentul telului la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 3 minute. Amestecul poate părea puțin gros.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți doar până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați făină în trei adaosuri, alternând cu laptele, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Răzuiți aluatul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți complet în tigaie, 60 până la 90 de minute.
Odată răcit, poke tort peste tot cu furculita.
Combinați laptele evaporat, laptele condensat îndulcit și 1 1/2 căni de smântână grea într-un castron mare.
Se toarnă amestecul uniform peste tot tortul. În timp ce tortul se înmoaie, faceți frișcă.
Combinați gelatina și apa într-un castron mic. Cuptorul cu microunde până se dizolvă gelatina, aproximativ 20 de secunde. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
În vasul curat al mixerului de stand, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și gelatina răcită cu atașament de tel până când este moale și bicioasă, aproximativ 2 minute.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de cremă și bateți până la vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Se întinde frisca peste tort și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.