Tort Tres Leches

Tort Tres Leches
Reteta Tres Leches tort ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres Leches.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
În bolul mixerului stand, bateți albușurile și sarea cu atașamentul telului la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 3 minute. Amestecul poate părea puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți doar până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați făină în trei adaosuri, alternând cu laptele, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Răzuiți aluatul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți până când testerul de tort introdus în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți complet în tigaie, 60 până la 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Odată răcit, poke tort peste tot cu furculita.
10
Combinați laptele evaporat, laptele condensat îndulcit și 1 1/2 căni de smântână grea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Se toarnă amestecul uniform peste tot tortul. În timp ce tortul se înmoaie, faceți frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
12
Combinați gelatina și apa într-un castron mic. Cuptorul cu microunde până se dizolvă gelatina, aproximativ 20 de secunde. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
În vasul curat al mixerului de stand, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și gelatina răcită cu atașament de tel până când este moale și bicioasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane RuntsBomboane Runts
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Adăugați restul de 1 1/2 căni de cremă și bateți până la vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
15
Se întinde frisca peste tort și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Servește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista