Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Slab De Morcovi Prăjituri Bundt, Tort de morcovi din grâu integral cu glazură de brânză cremă slabă, și Prăjituri Slabe De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai fundul a două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați produsul din ouă, uleiul, dovleacul, 1/4 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Dovleac
Vanilie
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați toate ingredientele rămase pentru tort, cu excepția morcovilor. Bateți la viteză mică 30 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
3
Se toarnă aluatul uniform în tigăi.
4
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cu grijă cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până la crem. La viteză mică, bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie până se omogenizează bine. Bateți în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați lapte, 1/2 linguriță la un moment dat, până când glazura este consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Întindeți glazura între straturile de tort și deasupra.