Tort Simplu De Rom De Crăciun
Tortul simplu de rom de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum să faci tort de fructe de Crăciun, și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tavă cu tuburi canelate (cum ar fi un Bundt XV) cu spray de gătit.
Așezați amestecul de tort, ouăle, 1/3 cană de rom, 1/2 cană de apă și uleiul vegetal într-un bol mare. Bateți până se omogenizează cu un mixer electric la viteză mică, aproximativ 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul a crescut și blatul este ușor auriu, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.
În timp ce tortul se coace, faceți glazura. Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1/4 cană de rom, 1/4 cană de apă, zahăr și unt. Se amestecă și se încălzește până se dizolvă tot zahărul și untul se topește. Opriți căldura.
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce este încă fierbinte și în tigaie, împingeți tortul peste tot cu o frigăruie lungă pentru a face multe găuri adânci.
Se toarnă glazura peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească până când tortul se separă ușor de partea laterală a tigaiei, 10 până la 12 minute.
Aliniați o tigaie cu jeleu sau o foaie mare de copt cu hârtie cerată. Așezați cu grijă tigaia căptușită peste partea superioară a tigaiei pentru tort și răsturnați tigaia pentru tort pentru a elibera tortul pe hârtia cerată. Dacă doriți, transferați tortul într-un platou de servire.
Lăsați tortul să se răcească bine și presărați ușor cu zahărul cofetarilor înainte de a tăia.