Tort Simplu De Rom De Crăciun

Tort Simplu De Rom De Crăciun
Tortul simplu de rom de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum să faci tort de fructe de Crăciun, și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tavă cu tuburi canelate (cum ar fi un Bundt XV) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați amestecul de tort, ouăle, 1/3 cană de rom, 1/2 cană de apă și uleiul vegetal într-un bol mare. Bateți până se omogenizează cu un mixer electric la viteză mică, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul a crescut și blatul este ușor auriu, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
În timp ce tortul se coace, faceți glazura. Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1/4 cană de rom, 1/4 cană de apă, zahăr și unt. Se amestecă și se încălzește până se dizolvă tot zahărul și untul se topește. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce este încă fierbinte și în tigaie, împingeți tortul peste tot cu o frigăruie lungă pentru a face multe găuri adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă glazura peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească până când tortul se separă ușor de partea laterală a tigaiei, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Aliniați o tigaie cu jeleu sau o foaie mare de copt cu hârtie cerată. Așezați cu grijă tigaia căptușită peste partea superioară a tigaiei pentru tort și răsturnați tigaia pentru tort pentru a elibera tortul pe hârtia cerată. Dacă doriți, transferați tortul într-un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Lăsați tortul să se răcească bine și presărați ușor cu zahărul cofetarilor înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista