Tort Simplu De Rom De Crăciun

Tort Simplu De Rom De Crăciun
Tortul simplu de rom de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum să faci tort de fructe de Crăciun, și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tavă cu tuburi canelate (cum ar fi un Bundt XV) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați amestecul de tort, ouăle, 1/3 cană de rom, 1/2 cană de apă și uleiul vegetal într-un bol mare. Bateți până se omogenizează cu un mixer electric la viteză mică, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul a crescut și blatul este ușor auriu, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce tortul se coace, faceți glazura. Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1/4 cană de rom, 1/4 cană de apă, zahăr și unt. Se amestecă și se încălzește până se dizolvă tot zahărul și untul se topește. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce este încă fierbinte și în tigaie, împingeți tortul peste tot cu o frigăruie lungă pentru a face multe găuri adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă glazura peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească până când tortul se separă ușor de partea laterală a tigaiei, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Aliniați o tigaie cu jeleu sau o foaie mare de copt cu hârtie cerată. Așezați cu grijă tigaia căptușită peste partea superioară a tigaiei pentru tort și răsturnați tigaia pentru tort pentru a elibera tortul pe hârtia cerată. Dacă doriți, transferați tortul într-un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Lăsați tortul să se răcească bine și presărați ușor cu zahărul cofetarilor înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista