Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 389 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână doar caqui fuyu, zahăr, Zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri proaspete de curmale cu stafide și nuci, Cotlete de miel și chutney proaspăt de Cașmon, și Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron mare, bateți untul, mascarpone, zahărul și semințele de fasole de vanilie la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Mascarpone
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu laptele. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Răzuiți aluatul în tava de copt pregătită și coaceți până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 10 minute, apoi inversați-l pe farfurie și inversați din nou pe raftul de răcire. Se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru glazură: într-un castron mare, bateți semințele de mascarpone, zahăr și fasole de vanilie la viteză medie până când sunt ușoare și complet combinate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Mascarpone
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați suc de lămâie și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10
Întindeți glazura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
11
Pentru Persimmons: Core persimmons și felie în 16 pene. Aranjați deasupra tortului cu gheață într-un model circular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale
12
Puneți zahăr și sare cratiță mică cu fund greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Umeziți o perie de patiserie curată și periați orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe, învârtind tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 3 până la 5 minute. Stropiți imediat peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm