Tort OREO alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Oreo alb-negru. O porție conține 4070 calorii, 46G de proteine, și 105g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 6.73 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri alimentare al diavolului, prăjiturile oreo, amestecul de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Tort Oreo Cu Mentă De Ciocolată Albă, Tort alb-negru, și Tort de banane alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți batterele de tort, în boluri separate, conform instrucțiunilor de pe pachete. Amestecați prăjiturile tocate în aluatul de tort de ciocolată.
Pulverizați tigaia cu tub de 10 inci cu spray de gătit.
Se toarnă jumătate din aluatul de ciocolată în tigaia pregătită. Acoperiți cu aluat alb,apoi restul de ciocolată.
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Slăbiți din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "