Tort Guinness Cu Ciocolată
Tortul Guinness cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 88 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 527 calorii. 3141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Clătite de ciocolată Guinness cu Bacon cu cap de frișcă spumoasă și sirop de ciocolată Guinness, Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere, și Tort Guinness Stout cu glazură Guinness Buttercream.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 8 sau 9 inci cu unt și tapetați fundul cu o rundă de hârtie pergament.
Încălziți Guinness, untul, adăugați cacao și zahăr: într-o cratiță mare puneți stout și unt. Gatiti la foc mediu-mare pana cand untul s-a topit.
Adăugați pudra de cacao și zaharurile și amestecați împreună. Scoateți căldura și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Bateți smântâna, ouăle, vanilia, apoi adăugați la amestecul de unt robust: într-un alt castron bateți împreună smântâna, ouăle și extractul de vanilie până când se combină foarte, foarte bine.
Se adaugă la amestecul de unt și se amestecă împreună.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, adăugați la amestecul de unt stout: într-un alt castron amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se adaugă la amestecul de unt și se amestecă până se adună.
Se toarnă în tigaia pregătită și se dă cratiței câteva picături scurte pe blat pentru a scutura buzunarele de aer din aluat la suprafață și din tort.
Se coace la 350 F pentru 50-60 de minute.
Rece: se lasă să se răcească pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a separa tortul de tigaie și scoateți inelul de pe forma arcului.
Întindeți glazura pe tortul răcit și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "