Caramel sărat" Ding Dong " tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 566 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină de tort, unt, pudră naturală de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort "Ding Dong" cu Caramel sărat, Tort "Ding Dong" Cu Caramel Sărat, și Tort Uriaș Ding Dong pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți panseluțe de tort cu spray antiaderent. Linia de jos a panseluicu runde de hârtie pergament; hârtie de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați pudra de cacao și ciocolata într-un vas metalic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă cafea fierbinte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
4
Lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zară și vanilie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
5
Bateți făina de tort și următoarele 3 ingredienteîntr-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până laușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
6
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri și, ocazional, răzuind părțile laterale și partea inferioară a bolului. Bateți până laușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, alternând cuamestec de ciocolată în 2 adaosuri, începândși terminând cu ingrediente uscate. Împărțiți uniform între tigăi; blaturi netede.
8
Coaceți prăjiturile până când un tester este introdus încentrele ies curate, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați în rafturi de sârmă; lăsați prăjiturile să se răcească în pansetimp de 10 minute (prăjiturile se vor dezumfla ușor).Rulați un cuțit în jurul tigăilor pentru a slăbi prăjiturile;inversați prăjiturile pe rafturi. Îndepărtați hârtia șilăsați prăjiturile să se răcească complet. Întoarceți prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
10
Dacă este necesar, utilizați un cuțit lung zimțat pentru a tăia denivelările sau a tăia cupola din partea de sus a fiecărei prăjituri pentru a crea o suprafață plană și uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
1
Puneți ciocolată șisare într-un castron mediu. Se amestecă zahărul și 1/4 ceașcăapă într-o cratiță medie adâncă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura și gătiți fără a amesteca,ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când zahărul este chihlimbar adânc, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se adaugă treptat smântână(amestecul va bule puternic). Se amestecă căldura medie până se dizolvă bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Cremă
3
Se toarnă peste ciocolată în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați vanilie; amestecatpână când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Așezați 1 strat de tort în tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
7
Turnă1 cană ganache peste. Se răcește până se fixează, aproximativ30 de minute. Acoperiți ganache rămas șisă stea la temperatura camerei.
1
Așezați 2 linguri de apă rece într-un pahar mic rezistent la căldură sau un vas metalic.
2
Presărați gelatina peste; lăsați să stea până lagelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Se toarnă apă la o adâncime de 1/2" într-un set mic de Skillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Transferați castronul cu gelatină în tigaie; se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți castronuldin tigaie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați smântâna și zahărul pudră într-un castron mare. Răzuiți semințele din vanillabean. Folosind un mixer electric, bateți cremapână se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Adăugați gelatină; batețiumplere până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
8
Lingura de umplere peste ganache refrigerate oncake strat în tigaie; partea de sus netedă. Așezați ușoral doilea strat de tort deasupra. Acoperiți bine cu folie de plastic și răciți până când stratul de cremă este setat, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți părțile laterale din tigaia cu arc.Folosind un cuțit sau o spatulă offset, răzuiețiorice umplutură care s-ar fi putut scurge din prăjituri pentru a forma părți netede.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Cuțit
10
Transferați tortul într-un set de grătar în interiorul foii de copt arimmed.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
11
Reîncălziți ganache-ul rămas până când se toarnă. (Cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde sau puneți un castron metalic peste o cratiță mare de apă fierbinte până când este doar caldă, nu fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
12
Se toarnă ganache peste tort, înclinând tortul după cum este necesar pentru a permite ganache să se scurgă în jos și folosind o spatulă offset pentru a ajuta la răspândirea ganache, dacă este necesar, pe părțile laterale ale tortului. Se răcește până când ganache este setat, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: tortul poate fi făcut2 zile înainte. Acoperiți cu o cupolă de tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 orăînainte de servire.