Tort De Înghețată Cu Ciocolată Și Cireșe
Această rețetă face 12 porții cu 299 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sos de înghețată fudge, cireșe, prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Așezați 16 fursecuri în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până la măcinat fin.
Adăugați unt; acoperiți și procesați până se amestecă. Apăsați în springform pan, 9X3 inci.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este ferm. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Înfășurați în afara tăvii cu formă de arc cu folie.
Întindeți înghețata de cireșe peste crusta răcită. Înghețați 30 de minute.
Presărați fursecuri tocate și 1/2 cană de chipsuri de ciocolată peste înghețata de cireșe; apăsați ușor.
Întindeți înghețata de vanilie deasupra. Aruncați sosul de fudge peste înghețată în linguri mici; se învârte ușor în înghețată.
Se presară cu 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase; apăsați ușor. Congelați aproximativ 8 ore până când este ferm.
Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei 5 până la 10 minute. Îndepărtați cu grijă partea din tigaie.
Tăiați desertul în pene. Completați fiecare pană cu frișcă și vișine.