Tort De Ziua

Tort De Ziua
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ziua de naștere. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de tort, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua de naștere. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Cel Mai Bun Tort De Ziua.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de copt. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară sau hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de copt. Pudrați fiecare tigaie cu 1 linguriță de făină. Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii de făină (aproximativ 2 1/4 căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare); se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Așezați 1/2 cană de unt într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie până devine cremos. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă. Inversați straturile de tort pe rafturi; se răcește complet. Aruncați hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
9
Pentru a pregăti glazura, topiți 1/4 cană de unt și ciocolată tocată într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați lapte cu conținut scăzut de grăsimi, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1% Lapte1% Lapte
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se ia de pe foc; se transferă într-un vas mare de amestecare și se acoperă suprafața amestecului de ciocolată cu folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește complet și ușor gros, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
12
Adăugați treptat zahăr pudră, bătând cu un mixer la viteză medie până când este neted și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu glazură de 3/4 cană. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Aplicați un strat subțire de glazură pe întregul tort. Lăsați glazura să se stabilească în frigider aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Presărați marginea cu stropi de bomboane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
BomboaneBomboane
16
Lăsați tortul să stea până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista