Tort De Unt De Zmeură

Tort De Unt De Zmeură
Tort de unt de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 14 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 201 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de rom, bucle de ciocolată, cacao de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Zmeură Cu Migdale, Tort De Migdale Cu Zmeură, și Cel Mai Bun Tort De Zmeură De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; pliați migdalele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți conform instrucțiunilor. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahărul cofetarilor, cacao și extract; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6
Tăiați fiecare tort în două straturi orizontale.
7
Așezați un strat pe o farfurie de servire; întindeți cu 1/2 cană umplutură de zmeură și 1/2 cană glazură. Repetați cu straturile de tort rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați glazura rămasă într-o pungă de patiserie cu un vârf de stea #19
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Decorați partea superioară și părțile laterale ale tortului după cum doriți.
10
Garnisiți cu bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
11
Presărați migdale feliate, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista