Ciocolata-capsuni celebrare tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 816 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouăle, zahărul cofetarilor, amestecul instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de sărbătoare cu căpșuni și ciocolată, Tort De Ciocolată Celebration, și Tort De Ciocolată Celebration pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele șapte ingrediente; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
2
Se transferă în două 9-in unse și făinoase. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 350 de minute timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Într-un castron mare, cremă untul, zahărul de cofetărie și cacao până la lumină și pufos. Bateți în lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Imprastiati glazura între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Țeavă sau lingură ciocolată topită pe hârtie cerată în modele decorative; lăsați să stea până la fixare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți crema doar la fiert; se toarnă peste ciocolată și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Stropiți deasupra tortului, permițând ganache să drapeze părțile laterale. Aranjați căpșunile deasupra tortului. Sus cu garnituri de ciocolată.