Plăcintă cu fulgi de ovăz de modă veche
Rețeta de plăcintă cu fulgi de ovăz de modă veche poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 533 de calorii. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frișcă, miere, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și budinca de fulgi de ovăz de modă veche, prăjitură de fulgi de ovăz de modă veche și brownies de fulgi de ovăz de modă veche.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate ouăle.
Adăugați miere, ovăz, nucă de cocos, zahăr brun, unt, coacăze și nuci; amesteca bine.
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc și un cuțit introdus lângă centru iese curat. Misto.
Se orneaza cu frisca daca se doreste.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta cu fulgi de ovăz funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. La palat, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.