Tort De Smoching
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Smoching, Tort De Smoching, și Tort de smoching pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de tort de 2 (9 inci), amestecând amestecul de budincă uscată și laptele în aluat înainte de a turna în tigăi pregătite. (Aluatul va fi gros.) Prăjituri reci 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Între timp, bateți crema de brânză, untul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Faceți bucle de ciocolată de la 1 oz. fiecare ciocolată semi-dulce și albă (vezi sfatul); refrigerați până când este gata de utilizare.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate. Stivați pe farfurie, răspândind 3/4 cană glazură de brânză cremă între fiecare strat.
Răspândiți glazura rămasă pe partea superioară și laterală a tortului.
Bici rece cu microunde și ciocolată semi-dulce rămasă în castron cu microunde la înălțime 1-1 / 2 min., amestecând după 1 min.; se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat. Se răcește 5 min.
Se toarnă peste tort, lăsând excesul să picure în jos.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. A se păstra la frigider.