Tort De Sifon Portocaliu
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu sifon portocaliu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 557 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Tort De Sifon Portocaliu.
Instrucțiuni
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 163°. Cerneti faina, 3/4 cana zahar, praful de copt si sarea. Ouă Separate.
Bateți gălbenușurile, uleiul, sucul, coaja și vanilia.
Bateți amestecul de ulei în amestecul de făină.
Bateți albii până se spumează.
Adăugați cremă de tartru; bate până devine ferm. Bateți în 3/4 cană zahăr, 1 lingură. la un moment dat, până se formează vârfuri. Îndoiți 1/4 de albușuri în aluat; adăugați albușurile rămase.
Coaceți într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime 1 oră și 10 minute, până când un tester iese curat. Inversați tigaia peste gâtul unei sticle pentru a se răci. Când se răcește, rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a îndepărta tortul.
Faceți glazură: amestecați sucul în zahăr; stropiți deasupra tortului și în jos.