Tort De Sifon Portocaliu

Tort De Sifon Portocaliu
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu sifon portocaliu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 557 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Tort De Sifon Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 163°. Cerneti faina, 3/4 cana zahar, praful de copt si sarea. Ouă Separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți gălbenușurile, uleiul, sucul, coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Bateți amestecul de ulei în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți albii până se spumează.
5
Adăugați cremă de tartru; bate până devine ferm. Bateți în 3/4 cană zahăr, 1 lingură. la un moment dat, până se formează vârfuri. Îndoiți 1/4 de albușuri în aluat; adăugați albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime 1 oră și 10 minute, până când un tester iese curat. Inversați tigaia peste gâtul unei sticle pentru a se răci. Când se răcește, rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a îndepărta tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați pe un raft.
8
Faceți glazură: amestecați sucul în zahăr; stropiți deasupra tortului și în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista