Tort de sfeclă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de sfeclă
Tortul de sfeclă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3510 calorii, 16g de proteine, și 315g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 355 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Joy brutarul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sfeclă, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Ciocolată, Tort de sfeclă cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes Cu Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport în centrul și treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Spălați bine sfecla sub apă curentă și tăiați frunzele, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sfecla curată într-o bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Stropiți cu doar puțin ulei vegetal. Sigilați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați pe o foaie de copt în cuptor. Prăjiți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți sfecla din cuptor. Deschideți folia și lăsați sfecla să se răcească complet. Sfecla va fi ușor de curățat (doar folosind un cuțit de tăiat) odată răcită complet.Folosind o răzătoare de cutie, radeți sfecla decojită pe cel mai bun plan de grătar. Măsurați 3/4 cană de sfeclă rasă pentru tort și 2 linguri pentru glazură. Pune deoparte.Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Folosiți unt pentru a unge două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Urmăriți o bucată de hârtie pergament, astfel încât să aibă aceeași dimensiune ca fundul tăvii pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Cutie Răzătoare
1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați-l și așezați-l în tigaia pentru tort. Ungeți hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Adăugați un praf de făină pentru a acoperi tigaia. Puneți tigăile deoparte în timp ce pregătiți cake.In bolul unui mixer electric, prevăzut cu un atașament cu palete, smântână împreună unt și zaharuri. Bateți cu viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 până la 5 minute. Bateți ouăle, pe rând, timp de un minut după fiecare adăugare. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată ce ouăle sunt încorporate, bateți sfecla și extractul de vanilie până când sunt bine combined.In un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De Kale
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de unt și ouă. Bătând la viteză mică, adăugați încet Zara. Odată încorporat, adăugați cealaltă jumătate din ingredientele uscate. Bateți la viteză medie până când laptele și ingredientele uscate sunt doar încorporate. Încercați să nu amestecați prea mult aluatul. Bolul poate fi scos din mixer și amestecul pliat cu o spatulă pentru a termina încorporarea ingredientelor. Tort aluat va fi pe partea groasă nu se toarnă.Împărțiți aluatul între cele două tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Coaceți timp de 23 până la 25 de minute (pentru o tigaie de 9 inci) sau 30-32 de minute (pentru o tigaie de 8 inci). Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, Opțional
10
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe un suport de răcire pentru a se răci complet înainte de glazură și asamblarea cake.To faceți glazura: în vasul unui mixer electric, prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți crema de brânză timp de 30 de secunde, până când este flexibilă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Un Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Adăugați untul și bateți încă 30 de secunde, până se combină bine. Opriți mixerul și răzuiți vasul după cum este necesar. Bateți în sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați zahărul pudră, extractul de vanilie, laptele, sucul de lămâie și sarea. Bateți cu viteză medie până când este netedă și mătăsoasă. Refrigerați glazura timp de 30 de minute înainte de a îngheța răcirea cakes.To asamblați tortul, așezați un strat de tort pe un suport pentru tort sau o farfurie pentru tort. Acoperiți cu o cantitate generoasă de glazură roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
14
Așezați cealaltă prăjitură deasupra glazurii. Se acoperă cu glazură. Lucrați glazura pe părțile laterale ale tortului. Veți mai rămâne glazură suplimentară. Dați-l la frigider timp de o oră înainte de servire (va face tortul mai ușor de feliat). Tortul va dura, bine înfășurat în frigider, timp de până la 4 zile.