Chitele cu somon ale lui Jim

Chitele cu somon ale lui Jim
Jim's Salmon Patties ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 225 de calorii, 12 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 91 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, muștar, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 174 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Rețete similare sunt Cum să faci chifteluțe sănătoase cu somon / prăjituri cu somon (Paleo, fără gluten, întreg 30), Chirftețe cu somon Slammin' Southwestern sau Prăjituri cu somon și Prăjituri cu somon Slammin' Southwestern sau Prăjituri cu somon.

Instrucțiuni

1
Amestecă ambele cantități de somon, biscuiți zdrobiți, ouă, maioneză, sos Worcestershire, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și muștar uscat împreună într-un castron. Răciți la frigider pentru a permite aromelor să se combine, 30 de minute. Formați amestecul în 6 chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani De Varză Verde Mărunțită1 1/2 Cani De Varză Verde Mărunțită
1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte GrosSau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
2
Încinge ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu; prăjiți chiftelele de somon până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Cupcake Vineyards Pinot Noir cu o evaluare de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista