Tort De Pâine Rapidă Cu Dovleac

Tort De Pâine Rapidă Cu Dovleac
Pumpkin Quick Bread Mug Cake este un fără lactate desert. Această rețetă face 1 porții cu 793 calorii, 12g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cană De Dovleac Nutella Fără Făină, Mașină De Pâine Pâine Rapidă Cu Condimente De Dovleac, și Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți 3 1/2 lingură de înghețată și topiți în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 25 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Combinați toate ingredientele într-o cană supradimensionată.
3
Se amestecă cu un tel mic până se omogenizează. Aluatul va fi gros. Cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 1/2 minute până când cuțitul introdus în mijloc iese curat. Blatul tortului poate avea o textură ușor umedă/lipicioasă, care este bine atâta timp cât interiorul este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista