Ciocolata-alune tort de nunta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Nunta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, lichior cu aromă de alune, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, Tort de nuntă acoperit cu Fondant cu zmeură și ciocolată, și Tort de nuntă acoperit cu Fondant cu zmeură și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor o tigaie de jeleu de 15 pe 17 inci cu laturi de 1 inch. Tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară; ungeți hârtia. Pudrați tigaia cu făină, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mediu, cernem făina cu pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răsturnați partea și partea inferioară a vasului. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți ciocolata într-un cuptor cu microunde până aproape se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează.
11
Bateți smântâna grea și 2 linguri de lichior de alune. Dați la frigider umplutura de ciocolată, amestecând ocazional, până când este ușor fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Rulați vârful unui cuțit de tăiat în jurul părții tortului. Setați o foaie mare de prăjituri sau o placă de tăiat deasupra și răsturnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Scoateți tigaia și curățați hârtia de pe tort. Folosind o rundă de carton ondulat de 6 inci ca șablon, decupați trei runde de tort de 6 inci cât mai aproape posibil. Folosind un șablon rotund de carton de 4 inci, decupați 2 runde de tort; folosind un șablon de 2 inci, decupați 2 runde din tortul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Folosind un mixer electric, bateți umplutura de ciocolată până când este ușor palidă și rigidă, aproximativ 1 minut. Setați o rundă de tort de 6 inci pe o rundă de carton de 6 1/2 inci și periați ușor cu o parte din lichiorul de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
15
Întindeți 1/4 cană din umplutura de ciocolată pe partea superioară și acoperiți cu o altă rundă de tort de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Ungeți cu lichior de alune și întindeți încă 1/4 cană din umplutura de ciocolată deasupra. Acoperiți cu ultima rundă de tort de 6 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Setați o rundă de tort de 4 inci pe șablonul de carton de 4 inci și periați cu lichior de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
18
Întindeți 3 linguri de umplutură de ciocolată deasupra și acoperiți cu a doua rundă de tort de 4 inci; pus deoparte. Setați o rundă de tort de 2 inci pe șablonul de 2 inci și periați cu lichior de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
19
Întindeți 2 linguri de umplutură de ciocolată deasupra și acoperiți cu a doua rundă de tort de 2 inci. Dați la frigider toate prăjiturile cu 3 straturi până se răcesc bine, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch cu 1 cană de cremă de unt de vanilie. Puneți o bucată mică de cremă de unt în centrul unei Susan leneșe și ancorați tortul cu strat de 6 inci pe el. Puneți crema de unt în jurul tortului pentru a umple golurile dintre straturi. Folosind o spatulă mare offset, întindeți un strat foarte subțire de cremă de unt pe întregul tort. Ridicați cu grijă tortul de pe Susan leneș și dați-l la frigider pentru a seta glazura, aproximativ 10 minute. Completați între straturi și înghețați prăjiturile cu strat de 4 inci și 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
21
Întoarceți tortul de 6 inci la Lazy Susan și frost cu 1 cană de cremă de unt. Rulați o spatulă mare offset sub apă fierbinte, ștergeți-o uscată și folosiți-o pentru a întinde glazura pe partea laterală a tortului într-un strat neted și uniform. Introduceți un pai de plastic în centrul tortului și tăiați paiul la același nivel cu tortul. Se da la frigider pana se raceste, cel putin 2 ore. Înghețați tortul de 4 inci cu cremă de unt. Introduceți o paie de plastic în centru, lăsând-o proeminentă. Se dă la frigider până când este ferm. Înghețați tortul cu strat de 2 inci cu cremă de unt și dați-l la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Paie De Băut
22
Transferați tortul de 6 inci pe o farfurie. Centrați tortul de 4 inci deasupra, folosind paiul pentru a ajuta la manevrarea tortului. Tăiați paiul la același nivel cu tortul. Centrați tortul de 2 inci deasupra. Umpleți punga de patiserie cu crema de unt rămasă și introduceți o margine decorativă în jurul bazei fiecărui nivel, acoperind cartonul. Dați la frigider tortul până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Paie De Băut
23
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră înainte de servire.