Tort De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră

Tort De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră
Tortul de nucă de cocos cu ciocolată neagră adâncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 10 porții cu 454 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sacul de nucă de cocos, sare, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Neagră Profundă, Tort De Ciocolată Neagră Profundă, și Tort De Ciocolată Neagră Profundă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Unt și făină o tigaie Bundt de 8 căni. Într-un castron mic, amestecați nuca de cocos tocată cu laptele condensat și albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați amestecul de nucă de cocos pe o foaie mare de folie de plastic. Folosind mâinile, rotiți nuca de cocos într-o frânghie de 18 inci. Înfășurați și refrigerați până când este ușor ferm, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Într-un alt bol mic, cernem făina cu cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zahărul și bateți până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați ciocolata topită și vanilia și bateți până când aluatul este neted. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
8
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți suprafața. Desfaceți frânghia de nucă de cocos și uniți capetele pentru a forma un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Așezați frânghia de nucă de cocos pe aluatul de tort, centrându-l în tigaie. Apăsați nuca de cocos în aluat până când este scufundată în 1 inch de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Coaceți tortul timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se inversează pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Faceți glazura: într-o cratiță medie, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Bateți cacao și vanilie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Lichior De AluneLichior De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Ungeți un strat subțire de glazură peste tort și lăsați să se usuce ușor. Repetați încă 3 ori, lăsând glazura să se usuce ușor înainte de a peria din nou tortul. La frigider până când glazura este setată și ușor crăpată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista